Sävar Hemservice Telefon: 070-538 98 08

Vi fixar städningen,
ni får tid till annat!

Drömmer du om att komma hem till ett rent hus utan att behöva städa själv? Då vi redo att hjälpa dig. Vår städtjänst täcker många olika områden som kan hjälpa dig att tjäna ihop tid så du kan koncentrera dig på annat.

Sävar Hemservice

 
Sävar Hemservice är ett litet hemtrevligt företag som alltid sätter kundens önskemål i första hand. Vi frigör tid för dig! Vi erbjuder all form av städhjälp som kan behövs oavsett situation. Du som kund bemöts alltid på ett professionellt och trevligt sätt.

Känslan av att komma hem till ett nystädat skinande hem och att få tid över för annat slår det mesta. Med städhjälp från Sävar Hemservice får du kontinuerlig hjälp med städning på veckobasis men det kan även röra sig om enstaka storstädningar.

Vi är ett flexibelt städföretag, precis som för alla andra av våra tjänster är det du som kund som avgör vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Förutom löpande städning av din bostad utför vi flyttstädning.
 
Vår hemstädning utförs med en effektiv och skonsam städteknik som vi utvecklat och finslipat under många år i branschen. Vi vet nämligen att ditt hem är bland det viktigaste du har, och har därför alltid din trygghet och säkerhet överst på listan. Vår personal har lång erfarenhet av såväl flyttstädning, hemstädning, städning och hushållsnära tjänster i allmänhet, och vet vilka krav du som kund har rätt att ställa.

Tveka inte, kontakta oss redan idag, vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för all städning!

Kontakta oss


Sävar Hemservcie
Ringvägen 9
918 32 Sävar

070 - 538 98 08